Magyar gyártású kerékpárok a Kerékpár Webshopban

 Vásároljon Magyar gyártású kerékpárokat az egész családnak!

Cégünk kizárólag magyar gyártású kerékpárok forgalmazásával segíti a kerékpáros társadalom céljait. Fontos, hogy tudjuk a magyar kerékpárok ár/érték aránya előkelő helyet foglal el a piacon hisz azonos alkatrészekkel szerelik őket mint külföldi társaikat. Egy azonos árú külföldi és Magyar kerékpár között nem találunk minőségi és műszaki különbséget. A tradicionális kerékpár gyártás soha nem szűnt meg hazánkban és egyre több Magyar gyártó készít itthon új kerékpárokat ami jelen pillanatban az összeszerelésben nyilvánul meg. Ne várjon tovább, válassza a Magyar termékeket!

Budapest XVIII. Címer u. 89 Nyitva: H-P 10-18 ig Szo 09-13 ig
Telefon: 06 1 2951377 Email: online@bbbike.hu

mongoose.jpg

Szállítási információk

Kerékpár Házhoz szállítás

 

A kerékpárokat, lezárt kartondobozban, a rendeléstől számítva 1-2 napon belül juttatjuk el önhöz ha a rendelés pillanatában üzletünkben is elérhető.  A kerékpár méretei meghatározzák a összeszereltség mértékét. Gyerek kerékpárok esetén ha van pótkerék, pedálok és a kormány külön lesz rögzítve a kerékpárhoz. 24" tól felfelé az elsőkerék és a kormány illetve a pedál és sárvédő kivételre kerül, hogy elférjen a dobozban. A külön álló részegységek felszerelése nem kíván szakértelmet és ön is elvégezheti ha a gyártó másképp nem rendelkezik.

Ha a gyártó előírja, akkor önnek szakszervizben kell a részegységeket a helyére szereltetni, különben a garancia érvényét veszti. A felszerelés, beüzemelés költsége szervizenként változhat.

A Pedálok betekerésénél nagy figyelemmel járjon el mert a pedálok csak a megfelelő oldalba tekerhetők be. Minden pedál tartalmazza az oldal jelölését miszerint L=baloldal R=jobboldal

Az elsőkerék beszerelésekor ellenőrizze a fékek egyenletes mozgását. Ha a fékek nem egyformán húznak rosszul rakta be a kereket. A kerék középen futása kell a fékek rendes működéséhez.


Minden üzletünkben átvett kerékpáron elvégezzük a szükséges beállításokat, mint váltók és fékek beállítása, csavarok ellenőrzése és utánhúzása, kerekek centirozása, agyak beállítása. 100% beüzemelés csak üzletünkben átvett kerékpárnál érhető el ami teljesen díjmentesen történik.

A kerékpárok kiszállítása csak magyarország területén.

A kerékpárok szállítási ára minden kerékpár saját oldalán megtalálható a lenyíló menükben, ahol a FUTÁR kiválasztásával látható az összeg és automatikusan hozzá is adódik a kerékpár árához.

Szállításnál minden esetben bontsák ki a dobozt és ellenőrizzék a kerékpár sértetlenségét még a futár távozása előtt. Ha szállításkor sérült a kerékpár a dobozban a futár távozása előtt vetessen fel jegyzőkönyvet a sérülésekről.

Amennyiben kerékpárját üzletünkben veszi át további kedvezményeket biztosítunk.

Olcsóbban  tudnak vásárolni kerékpárt úgy ha azt a BBBIKE kerékpárboltban vesszük át hisz nem kell megfizetni a szállítási költséget és a beüzemelési díjat, és biztos garancia és optimálisan beállított kerékpár lesz a jutalmunk.

Ha a szállítási feltételeinkkel kapcsolatban kérdése van, forduljon hozzánk bizalommal.

Hívja munkatársunkat a 06 1 2951377 számon, vagy küldjön emailt a kapcsolatok alatt található űrlap segítségével.

 

Lájkolj minket

Kosaram

A kosár üres

Gepida katalógusok

 
Gepida katalógusok
 
 

Gepida 2018 kerékpár katalógus letöltése

Gepida kerékpárok 2017

Gepida 2016 kerékpár katalógus letöltése

Gepida kerékpárok 2015

Gepida kerékpárok 2014

Gepida kerékpárok 2013

Csepel katalógusok

 
Csepel Kerékpár katalógusok

 

Csepel kerékpárok 2017 Csepel kerékpárok 2016
 Csepel Royal kerékpárok 2016  Csepel Woodlands kerékpárok 2016
Stringbike kerékpárok  Csepel Urban kerékpárok 2016
 
 
Csepel alkatrész katalógusok

 

 Csepel Alkatrészek katalógusa 2017  
   

Neuzer kerékpár katalógusok

Neuzer kerékpár katalógusok

 

 

 

Neuzer katalógus 2017 letőltése

Neuzer katalógus 2014 letőltése

Schwalbe Gumi katalógus

 
Schwalbe gumi katalógus

 

schwalbe 2018 katalogus