NEUZER

neuzer-logo350

NEUZER KERÉKPÁR

 

Az esztergomi székhelyű Neuzer Kerékpár Kft. – melynek jogelődje 1987-ben alakult meg - Magyarország vezető kerékpárgyártó üzeme és forgalmazója. A saját gyártmányú, ALTRIX márkanevű kerékpárok választéka szinte valamennyi felhasználási igényt (mint hegyi, országúti, verseny, városi, BMX, illetve gyermek) kielégít. Az ALTRIX kerékpárok formabontó megjelenésük, megbízhatóságuk és kitűnő ár-érték arányuk folytán komoly piaci elismerést vívtak ki. Az Esztergomban gyártott évi mintegy 80,000 kerékpárunk közel 50%-át exportáljuk, Nyugat-Európa és térségünk számos országába. A Neuzer cég által kínált ALTRIX Premium és ALTRIX Basic kerékpáros alkatrész és kiegészítő család minőségi megoldást kínál a kerékpárosok sokféle igényeire.  A belföldi forgalmazói kínálat kiegészítése céljából a Neuzer Kft. több kerékpár és kiegészítő gyártó világcég kizárólagos magyarországi terjesztőpartnere (GiantUVEXSUN RingléTACXMichelinDiadoraPolisportNovatecSmartAlhonga). Ezen kívül forgalmazzuk még az ismertebb márkák közül az SKSSuntourRemerxSelle Royal, HerrmansSigma Sport termékeit is. A Neuzer cég termékei jelen vannak a hazai kerékpár kiskereskedelem majd minden szaküzletében.  A céget megalakulása óta a cég fő tulajdonosa, Neuzer András vezeti.

"Talán nektek is feltűnt: újabban egyre többen kerékpároznak. Az okát csak találgathatjuk. A saját erőből való előrejutás öröme? Fizikai képességeink próbára tétele? Az elfordulás a benzinfaló monstrumoktól? Az emberléptékű élet igénye?

Akármi legyen is, a bringázás divatba jött.

A Neuzer-nél a kerékpár a szenvedélyünk. Szeretünk bringázni is és olyan bringákat készíteni, melyekkel kiteljesedik a két keréken közlekedés öröme.

Katalógusunk megtekintése első benyomást ad sokszínű kínálatunkról. „Élőben” szakkereskedőinknél ismerhetik meg kerékpárjainkat, alkatrész kínálatunkat, ahol nem csak tanácsot kaptok az „igazi” bringa kiválasztásához, hanem szuper szervizelést is – hogy a kerékpározás mindig felhőtlen élmény lehessen.

Egyébként: mi is a különleges a bringáinkban? Menjetek egy kört velük, érezni fogjátok.”

Neuzer András

Forrás: www.neuzer.hu