Magyar gyártású kerékpárok a Kerékpár Webshopban

 Vásároljon Magyar gyártású kerékpárokat az egész családnak!

Cégünk kizárólag magyar gyártású kerékpárok forgalmazásával segíti a kerékpáros társadalom céljait. Fontos, hogy tudjuk a magyar kerékpárok ár/érték aránya előkelő helyet foglal el a piacon hisz azonos alkatrészekkel szerelik őket mint külföldi társaikat. Egy azonos árú külföldi és Magyar kerékpár között nem találunk minőségi és műszaki különbséget. A tradicionális kerékpár gyártás soha nem szűnt meg hazánkban és egyre több Magyar gyártó készít itthon új kerékpárokat ami jelen pillanatban az összeszerelésben nyilvánul meg. Ne várjon tovább, válassza a Magyar termékeket!

Budapest XVIII. Címer u. 89 Nyitva: H-P 10-18 ig Szo 09-13 ig
Telefon: 06 1 2951377 Email: online@bbbike.hu

gepida1.jpg

Gyakran ismételt kérdések

Mennyibe kerül a házhoz szállítás?

A házhoz szállítás mindenkori összegét az adott kerékpár információs oldalán találja és állíthatja be. A megadott paraméterek alapján a rendszer azonnal kiszámolja a vételárat és módosítja is. Ahol a rendszer nem számolt plusz költséget ott ingyenes a szállítás. A csepel kerékpárok minden esetben tartalmaznak felárat, mivel a webes és boltban átadott kerékpárok alapára nem azonos. A kerékpárok ára minden esetben, üzletünkben átvett kerékpárokra van optimalizálva.

A kerékpárok belföldi kiszállításának díját a Bogáncs Bt átvállalja 50.000.- Ft vagy a feletti vásárlás esetén /csomag
Az 50.000.- Ft alatti kerékpárok és külön rendelt kiegészítők kiszállítási díja minden esetbe 1990.-Ft /csomag. Ettől néha eltérő összeg felszámítása is előfordul, ilyenkor azt az adott termék infó oldalán jelezzük a és az az összeg lesz aktualizálva amit az átvételi módnál ön kiválaszt.

Kell beüzemelési díjat fizetni?

A kerékpárok beüzemelve kerülnek átadásra és ennek plusz költsége nincs. Ugyanakkor a szállítás során nem lesznek berakva a pedálok, a kosár, az első kerék sok esetben ki lesz véve a kormány és fékkarok elfordítva. Ezek helyretétele minden esetben a vásárló felelőssége és saját maga is megteheti ha a gyártó másképp nem rendelkezik - például Csepel kerékpárok.

A nem személyesen átvett Csepel kerékpárokat nem üzemeljük be a gyártó utasítása szerint. A garancia papír nem lesz lepecsételve, így azt a vásárlónak kell a hozzá legközelebb eső kerékpár szervizben elvégeztetni melynek díja szervizenként változó.

A személyesen átvett Csepel kerékpárok minden esetben beüzemelésre kerülnek és érvényes garancia papírokkal adjuk át teljesen díjmentesen.

 

Személyesen is átvehetem a kerékpárt?

Igen. Érdemes az üzletünkben átvenni a kerékpárt, hisz így kipróbálhatja, beállíthatjuk az ön méreteihez. A házhoz szállítás azon vásárlóinknak megfelelő akik akadályoztatva vannak és nem tudnak személyesen eljönni a kerékpárért. Az üzletünk címe: 1188 Budapest Címer u.89

 

Hány nap alatt érkezik meg a kerékpár.

Rendeléstől számítva 1-2 napon belül az otthonában lesz a megrendelt kerékpár, attól függően, hogy üzletünkben van e, vagy a gyártó raktárában van a kerékpár.

 

Nem kaptam semmilyen e-mailt a rendelésem tárgyában, mit tegyek?

Elsőként nézze át a spam mappáját ahova a levélszemetek kerülnek. Előfordulhat, hogy a levelező rendszere kéretlen reklámnak nézi az ön által leadott rendelést. Ha ott sincs, feltétlenül hívjon minket telefonon (06 1 2951377) és mondja el a problémáját. Munkatársunk azonnal intézkedni fog.

Kell e regisztrálnom hogy vásárolhassak?

Nem. Rendszerünk akkor is fogadja rendelését ha nem állít be felhasználó nevet és jelszót. Ilyenkor semmilyen adatot nem rögzítünk rendszerünkben.

Hol találom a cég adatait?

A cégadatokat a láblécen található linken keresztül érheti el. (legalul, Céginformáció link)

 

Van még további kérdése amire nem kapott választ? Írjon nekünk.

Lájkolj minket

Kosaram

A kosár üres

Gepida katalógusok

 
Gepida katalógusok
 
 

Gepida 2018 kerékpár katalógus letöltése

Gepida kerékpárok 2017

Gepida 2016 kerékpár katalógus letöltése

Gepida kerékpárok 2015

Gepida kerékpárok 2014

Gepida kerékpárok 2013

Csepel katalógusok

 
Csepel Kerékpár katalógusok

 

Csepel kerékpárok 2017 Csepel kerékpárok 2016
 Csepel Royal kerékpárok 2016  Csepel Woodlands kerékpárok 2016
Stringbike kerékpárok  Csepel Urban kerékpárok 2016
 
 
Csepel alkatrész katalógusok

 

 Csepel Alkatrészek katalógusa 2017  
   

Neuzer kerékpár katalógusok

Neuzer kerékpár katalógusok

 

 

 

Neuzer katalógus 2017 letőltése

Neuzer katalógus 2014 letőltése

Schwalbe Gumi katalógus

 
Schwalbe gumi katalógus

 

schwalbe 2018 katalogus