Üzletünk
Hétköznap 10-18 óráig - Szombaton 09-13 óráig

NYITVA TART

Kérjük a vásárlóinkat, hogy amíg a helyzet megkívánja, az üzletben viseljenek maszkot vagy sálat,  tartsanak megfelelő távolságot egymástól és az eladótól is. Szorítkozzunk a leg kevesebb mondanivaló irányába a gyors és pontos kiszolgálás és a leg kevesebb várakozási idő elérése érdekében.
Mindenkinek köszönjük a türelmét és igyekszünk minden nem raktáron lévő terméket mielőbb beszerezni és átadni a vásárlóknak.

csepel1.jpg

Gyakran ismételt kérdések

Mennyibe kerül a házhoz szállítás?

A házhoz szállítás mindenkori összegét az adott kerékpár információs oldalán találja és állíthatja be. A megadott paraméterek alapján a rendszer azonnal kiszámolja a vételárat és módosítja is. Ahol a rendszer nem számolt plusz költséget ott ingyenes a szállítás. A csepel kerékpárok minden esetben tartalmaznak felárat, mivel a webes és boltban átadott kerékpárok alapára nem azonos. A kerékpárok ára minden esetben, üzletünkben átvett kerékpárokra van optimalizálva.

A kerékpárok belföldi kiszállításának díját a Bogáncs Bt átvállalja 50.000.- Ft vagy a feletti vásárlás esetén /csomag
Az 50.000.- Ft alatti kerékpárok és külön rendelt kiegészítők kiszállítási díja minden esetbe 1990.-Ft /csomag. Ettől néha eltérő összeg felszámítása is előfordul, ilyenkor azt az adott termék infó oldalán jelezzük a és az az összeg lesz aktualizálva amit az átvételi módnál ön kiválaszt.

Kell beüzemelési díjat fizetni?

A kerékpárok beüzemelve kerülnek átadásra és ennek plusz költsége nincs. Ugyanakkor a szállítás során nem lesznek berakva a pedálok, a kosár, az első kerék sok esetben ki lesz véve a kormány és fékkarok elfordítva. Ezek helyretétele minden esetben a vásárló felelőssége és saját maga is megteheti ha a gyártó másképp nem rendelkezik - például Csepel kerékpárok.

A nem személyesen átvett Csepel kerékpárokat nem üzemeljük be a gyártó utasítása szerint. A garancia papír nem lesz lepecsételve, így azt a vásárlónak kell a hozzá legközelebb eső kerékpár szervizben elvégeztetni melynek díja szervizenként változó.

A személyesen átvett Csepel kerékpárok minden esetben beüzemelésre kerülnek és érvényes garancia papírokkal adjuk át teljesen díjmentesen.

 

Személyesen is átvehetem a kerékpárt?

Igen. Érdemes az üzletünkben átvenni a kerékpárt, hisz így kipróbálhatja, beállíthatjuk az ön méreteihez. A házhoz szállítás azon vásárlóinknak megfelelő akik akadályoztatva vannak és nem tudnak személyesen eljönni a kerékpárért. Az üzletünk címe: 1188 Budapest Címer u.89

 

Hány nap alatt érkezik meg a kerékpár.

Rendeléstől számítva 1-2 napon belül az otthonában lesz a megrendelt kerékpár, attól függően, hogy üzletünkben van e, vagy a gyártó raktárában van a kerékpár.

 

Nem kaptam semmilyen e-mailt a rendelésem tárgyában, mit tegyek?

Elsőként nézze át a spam mappáját ahova a levélszemetek kerülnek. Előfordulhat, hogy a levelező rendszere kéretlen reklámnak nézi az ön által leadott rendelést. Ha ott sincs, feltétlenül hívjon minket telefonon (06 1 2951377) és mondja el a problémáját. Munkatársunk azonnal intézkedni fog.

Kell e regisztrálnom hogy vásárolhassak?

Nem. Rendszerünk akkor is fogadja rendelését ha nem állít be felhasználó nevet és jelszót. Ilyenkor semmilyen adatot nem rögzítünk rendszerünkben.

Hol találom a cég adatait?

A cégadatokat a láblécen található linken keresztül érheti el. (legalul, Céginformáció link)

 

Van még további kérdése amire nem kapott választ? Írjon nekünk.

Lájkolj minket

Tartalom keresés

Kosaram

A kosár üres

Gepida katalógusok

 
Gepida katalógusok
 
 

Gepida 2018 kerékpár katalógus letöltése

Gepida kerékpárok 2017

Gepida 2016 kerékpár katalógus letöltése

Gepida kerékpárok 2015

Gepida kerékpárok 2014

Gepida kerékpárok 2013

Csepel katalógusok

 
Csepel Kerékpár katalógusok

 

Csepel kerékpárok 2017 Csepel kerékpárok 2016
 Csepel Royal kerékpárok 2016  Csepel Woodlands kerékpárok 2016
Stringbike kerékpárok  Csepel Urban kerékpárok 2016
 
 
Csepel alkatrész katalógusok

 

 Csepel Alkatrészek katalógusa 2017  
   

Neuzer kerékpár katalógusok

Neuzer kerékpár katalógusok

 

 

 

Neuzer katalógus 2017 letőltése

Neuzer katalógus 2014 letőltése

Schwalbe Gumi katalógus

 
Schwalbe gumi katalógus

 

schwalbe 2018 katalogus