Magyar gyártású kerékpárok a Kerékpár Webshopban

 Vásároljon Magyar gyártású kerékpárokat az egész családnak!

Cégünk kizárólag magyar gyártású kerékpárok forgalmazásával segíti a kerékpáros társadalom céljait. Fontos, hogy tudjuk a magyar kerékpárok ár/érték aránya előkelő helyet foglal el a piacon hisz azonos alkatrészekkel szerelik őket mint külföldi társaikat. Egy azonos árú külföldi és Magyar kerékpár között nem találunk minőségi és műszaki különbséget. A tradicionális kerékpár gyártás soha nem szűnt meg hazánkban és egyre több Magyar gyártó készít itthon új kerékpárokat ami jelen pillanatban az összeszerelésben nyilvánul meg. Ne várjon tovább, válassza a Magyar termékeket!

Budapest XVIII. Címer u. 89 Nyitva: H-P 10-18 ig Szo 09-13 ig
Telefon: 06 1 2951377 Email: online@bbbike.hu

csepel1.jpg

Csepel garancia változások

2014 március 01-től változnak a Csepel kerékpárok garanciális feltételei, miszerint ha a kerékpárt olyan webshopban vásárolják amelyik nem rendelkezik szervizzel és nincs lehetőség a személyes átvételre nem vállal a kerékpárokra garanciát még akkor sem, ha a garancia könyv lepecsételésre került jelentette be a Csepel. Az indoklás szerint az a kerékpár amit futár cég szállít a vásárló címére nem tekinthető beüzemelt kerékpárnak.

Mivel sem a kormány nincs meghúzva sem a pedál nincs a helyén és sok esetben még a kerék is kivételre kerül, így azok biztonságos felszerelését csak szakszerviz végezheti. Ezért a kerékpárokat minden esetben el kell vinni egy közeli kerékpár boltba és kérni kell a kerékpár beüzemelését ha igényt tartunk a garanciára ami díj köteles és a díj mértékét a szerviz határozza meg. Így elég változatos árakra lehet számítani és mindenképpen hozzá kell számolni a kerékpár árához.

Mivel a BBBIKE kerékpár webshop egy létező kerékpár bolt webes felülete ezért mi lehetőséget biztosítunk a személyes átvételre és díjmentesen beüzemelt állapotban adjuk át üzletünkben a Csepel kerékpárokat, minden tekintetben érvényes lepecsételt garancia papírokkal.

Amennyiben nem lehetséges a személyes átvétel úgy a kerékpárok ára is módosul (drágább lesz) és nem történik meg részünkről a kerékpárok beüzemelése, így azt a vásárlónak kell megtennie a hozzá legközelebb vagy preferált kerékpár szervizben.

Mint látható lényegesen olcsóbban  tudunk vásárolni kerékpárt úgy ha azt a BBBIKE kerékpárboltban vesszük át hisz nem kell megfizetni a beüzemelési díjat, és biztos garancia és optimálisan beállított kerékpár lesz a jutalmunk.

Amennyiben kérdése, kérése lenne a vásárlást illetően mindenképpen írjon email címünkre This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , vagy hívja munkatársunkat a 06 1/ 295 1377 -es telefonszámon.

Lájkolj minket

Kosaram

A kosár üres

Gepida katalógusok

 
Gepida katalógusok
 
 

Gepida 2018 kerékpár katalógus letöltése

Gepida kerékpárok 2017

Gepida 2016 kerékpár katalógus letöltése

Gepida kerékpárok 2015

Gepida kerékpárok 2014

Gepida kerékpárok 2013

Csepel katalógusok

 
Csepel Kerékpár katalógusok

 

Csepel kerékpárok 2017 Csepel kerékpárok 2016
 Csepel Royal kerékpárok 2016  Csepel Woodlands kerékpárok 2016
Stringbike kerékpárok  Csepel Urban kerékpárok 2016
 
 
Csepel alkatrész katalógusok

 

 Csepel Alkatrészek katalógusa 2017  
   

Neuzer kerékpár katalógusok

Neuzer kerékpár katalógusok

 

 

 

Neuzer katalógus 2017 letőltése

Neuzer katalógus 2014 letőltése

Schwalbe Gumi katalógus

 
Schwalbe gumi katalógus

 

schwalbe 2018 katalogus