Üzletünk
Hétköznap 10-18 óráig - Szombaton 09-13 óráig

NYITVA TART

Kérjük a vásárlóinkat, hogy amíg a helyzet megkívánja, az üzletben viseljenek maszkot vagy sálat,  tartsanak megfelelő távolságot egymástól és az eladótól is. Szorítkozzunk a leg kevesebb mondanivaló irányába a gyors és pontos kiszolgálás és a leg kevesebb várakozási idő elérése érdekében.
Mindenkinek köszönjük a türelmét és igyekszünk minden nem raktáron lévő terméket mielőbb beszerezni és átadni a vásárlóknak.

gepida1.jpg
                                         

Neuzer

Neuzer, kerékpár

Az esztergomi székhelyű Neuzer Kerékpár Kft. – melynek jogelődje 1987-ben alakult meg - Magyarország vezető kerékpárgyártó üzeme és forgalmazója. A saját gyártmányú, ALTRIX márkanevű kerékpárok választéka szinte valamennyi felhasználási igényt (mint hegyi, országúti, verseny, városi, BMX, illetve gyermek) kielégít. Az ALTRIX kerékpárok formabontó megjelenésük, megbízhatóságuk és kitűnő ár-érték arányuk folytán komoly piaci elismerést vívtak ki. Az Esztergomban gyártott évi mintegy 80,000 kerékpárunk közel 50%-át exportáljuk, Nyugat-Európa és térségünk számos országába. A Neuzer cég által kínált ALTRIX Premium és ALTRIX Basic kerékpáros alkatrész és kiegészítő család minőségi megoldást kínál a kerékpárosok sokféle igényeire.  A belföldi forgalmazói kínálat kiegészítése céljából a Neuzer Kft. több kerékpár és kiegészítő gyártó világcég kizárólagos magyarországi terjesztőpartnere (Giant, UVEX, SUN Ringlé, TACX, Michelin, Diadora, Polisport, Novatec, Smart, Alhonga). Ezen kívül forgalmazzuk még az ismertebb márkák közül az SKS, Suntour, Remerx, Selle Royal, Herrmans, Sigma Sport termékeit is. A Neuzer cég termékei jelen vannak a hazai kerékpár kiskereskedelem majd minden szaküzletében.  A céget megalakulása óta a cég fő tulajdonosa, Neuzer András vezeti.

"Talán nektek is feltűnt: újabban egyre többen kerékpároznak. Az okát csak találgathatjuk. A saját erőből való előrejutás öröme? Fizikai képességeink próbára tétele? Az elfordulás a benzinfaló monstrumoktól? Az emberléptékű élet igénye?

Akármi legyen is, a bringázás divatba jött.

A Neuzer-nél a kerékpár a szenvedélyünk. Szeretünk bringázni is és olyan bringákat készíteni, melyekkel kiteljesedik a két keréken közlekedés öröme.

Katalógusunk megtekintése első benyomást ad sokszínű kínálatunkról. „Élőben” szakkereskedőinknél ismerhetik meg kerékpárjainkat, alkatrész kínálatunkat, ahol nem csak tanácsot kaptok az „igazi” bringa kiválasztásához, hanem szuper szervizelést is – hogy a kerékpározás mindig felhőtlen élmény lehessen.

Egyébként: mi is a különleges a bringáinkban? Menjetek egy kört velük, érezni fogjátok.”

Neuzer András

Forrás: www.neuzer.hu

Lájkolj minket

Tartalom keresés

Kosaram

A kosár üres

Gepida katalógusok

 
Gepida katalógusok
 
 

Gepida 2018 kerékpár katalógus letöltése

Gepida kerékpárok 2017

Gepida 2016 kerékpár katalógus letöltése

Gepida kerékpárok 2015

Gepida kerékpárok 2014

Gepida kerékpárok 2013

Csepel katalógusok

 
Csepel Kerékpár katalógusok

 

Csepel kerékpárok 2017 Csepel kerékpárok 2016
 Csepel Royal kerékpárok 2016  Csepel Woodlands kerékpárok 2016
Stringbike kerékpárok  Csepel Urban kerékpárok 2016
 
 
Csepel alkatrész katalógusok

 

 Csepel Alkatrészek katalógusa 2017  
   

Neuzer kerékpár katalógusok

Neuzer kerékpár katalógusok

 

 

 

Neuzer katalógus 2017 letőltése

Neuzer katalógus 2014 letőltése

Schwalbe Gumi katalógus

 
Schwalbe gumi katalógus

 

schwalbe 2018 katalogus