Magyar gyártású kerékpárok a Kerékpár Webshopban

 Vásároljon Magyar gyártású kerékpárokat az egész családnak!

Cégünk kizárólag magyar gyártású kerékpárok forgalmazásával segíti a kerékpáros társadalom céljait. Fontos, hogy tudjuk a magyar kerékpárok ár/érték aránya előkelő helyet foglal el a piacon hisz azonos alkatrészekkel szerelik őket mint külföldi társaikat. Egy azonos árú külföldi és Magyar kerékpár között nem találunk minőségi és műszaki különbséget. A tradicionális kerékpár gyártás soha nem szűnt meg hazánkban és egyre több Magyar gyártó készít itthon új kerékpárokat ami jelen pillanatban az összeszerelésben nyilvánul meg. Ne várjon tovább, válassza a Magyar termékeket!

Budapest XVIII. Címer u. 89 Nyitva: H-P 10-18 ig Szo 09-13 ig
Telefon: 06 1 2951377 Email: online@bbbike.hu

hauser.jpg

Hauser

hauser

Régen és most

Történet

Hosszú évek kereskedelmi tapasztalatai és a saját elképzelések megvalósításának lehetősége indította útjára 1991-ben a Hauser termékeket forgalmazó Avex Kft.-t. Az indulás óta változatlanul családi kézben lévő céget igazi family business-ként már a második generáció irányítja, de az alapelvek ugyanazok, mint amit az alapítók közel két évtizede lefektettek: bizalom, munka, innováció és kiváló márkaérték. Ez utóbbi fontossága nagyon korán kiderült így a tudatos márkaépítés az indulás óta az egyik legfontosabb része a cégnek.

A Hauser márkanév két, egymástól markánsan eltérő termékkör piacán is jelen van már több mint 15 éve és mindkét területen meghatározó erővé vált. A Hauser háztartási és szórakoztató elektronikai termékek szinte minden háztartásban megtalálhatóak és a folyamatosan megújuló, széles választék nagy népszerűségnek örvend. A másik termékkör a kerékpár, ahol a Magyarországon gyártott, kizárólag szakkereskedők által forgalmazott Hauser bringák Magyarország egyik legismertebb és legkedveltebb kerékpárjai, különösen a családi és gyerekkerékpárok kategóriájában.

A növekedés ellenére továbbra is családias hangulatú cég kiemelt hangsúlyt fektet a bizalmi kultúra megőrzésére, az elvközpontú működésre valamint az egyéni és cégszintű tanulásra és fejlődésre.

 

Termékek, legújabb fejlesztések

Az Avex Kft. célja a Hauser márkával az, hogy minkét üzletágban kiváló ár-érték arányú, magas használati értékű, de megfizethető termékeket juttasson el a fogyasztókhoz.

A háztartási gépek esetén a kenyérsütés olyannyira kiemelt a cégnél, hogy még egy cukorbetegek számára is fogyasztható kenyérhez szükséges lisztkeverék kifejlesztésében is részt vettek. A jelenlegi zászlóshajó a rendkívül gyors főzési eljárást alkalmazó „Varázsfazék”, mellyel akár 3 perc alatt is elkészíthető egy pl. hús-zöldség keverékű étel, ami megadja a lehetőséget az elfoglalt embereknek is arra, hogy friss alapanyagokból készítsenek egészséges ételt percek alatt.

A kerékpárok között elsősorban a mindennapokban jól használható, tartós, minőségi alkatrészekből összeszerelt termékek értékesítése a cél, különös tekintettel a városi- és gyerekkerékpárokra illetve a rekreációs – sport jellegű bringákra és ezek kiegészítőire.

Emellett a termékpalettát kiegészítendően több, világszerte ismert márka magyarországi képviseletét is sikeresen ellátja a cég, mint például a Grundig, Aqua Otima, Bionaire vagy a kerékpár oldalon a Specialized, Haro, Maxxis brandek.

 

 

Márkaérték

Egy brand nem csupán magát a terméket jelöli, hanem a termékkel együtt járó szolgáltatásokat, azok minőségét is. Noha a Hauser termékválaszték minkét üzletág esetében jó minőségű és a vevői igények alapján folyamatosan fejlesztett termékekből áll, az igazi megkülönböztető tulajdonságok, amelyek miatt a Hauser méltán népszerű nemcsak a termékben keresendőek. Az Avex Kft. azon részletekre is erősen koncentrál, amik sokszor még a nagyobb márkáknál is sajnálatosan háttérbe szorulnak. Ilyen például a garanciakezelés kérdése a könnyített bevizsgálással és cserével valamint a plusz két év garanciával, vagy a képzett és segítőkész vevőszolgálat, illetve a kiterjedt szervizháttér megléte valamint a vevő visszajelzések NPS™ rendszerű feldolgozása és visszacsatolása is. Emellett kiemelten fontos a szakkereskedő és nagyáruházi partnerek legjobb kiszolgálása is: gyors, pontos és hibátlan szállítás és teljesítés, a partnereket segítő területi képviseleti rendszer, elektronikus kereskedelmi megoldások, hiszen az ő sikerük biztosítja a Hauser sikerét és a márka értékét.

 

CSR

A kerékpár talán az egyik legkörnyezetbarátabb jármű, így kerékpárokat is forgalmazó cégként az Avex Kft. aktívan tesz is a kerékpározás népszerűsítéséért illetve a kerékpáros kultúra fejlesztéséért. A cég kiugró 67%-os részvételi eredménnyel első helyezést ért el a 2009-es „Bringázz a munkába!” kampány középvállalati kategóriájában, emellett kerékpárbarát munkahelyként elősegíti és pártolja ezt a közlekedési formát munkatársai körében. A cég által közel tízedik éve támogatott Caprine Szilvásvárad Maraton az ország legnagyobb kerékpáros rendezvényei közé tartozik, emellett folyamatosan szponzorál élsportolókat, kerékpáros expedíciókat (China Mission 2008 ) is.

A cég elkötelezett a családi vállalkozásokat illetve a hazai kis és középvállalatokat érintő problémák, jelenségek tudatos megismerésében és megoldásában is, ennek részeként szoros együttműködést alakított ki többek között a Pannon Egyetemmel illetve a Family Business Network nonprofit szervezettel, illetve aktívan szervez és részt vesz a témával kapcsolatos rendezvényeken.

 

Számok:

- Több, mint 100.000 gyermek tanult Hauser kerékpáron bringázni

- eddig közel 5 millió háztartási gép a hazai konyhákban

- a megkérdezett vásárlók több mint 75%-a erősen ajánlaná a márkát barátainak ismerőseinek

- 67%-os részvétel és közel 16000 letekert km, a Bringázz a munkába! kampány egy hónapja alatt

- 80% feletti dolgozói elégedettség

 

Díjak, elismerések

2009.

"Bringázz a munkába " - kis és középvállalati kategória I. helyezés (67%)

2010.

Kerékpárosbarát munkahely 2010

Superbrands 2010

2011.

"Bringázz a munkába" - kis és középvállalati kategória I. helyezés (49%)

Superbrands 2011

Lájkolj minket

Kosaram

A kosár üres

Gepida katalógusok

 
Gepida katalógusok
 
 

Gepida 2018 kerékpár katalógus letöltése

Gepida kerékpárok 2017

Gepida 2016 kerékpár katalógus letöltése

Gepida kerékpárok 2015

Gepida kerékpárok 2014

Gepida kerékpárok 2013

Csepel katalógusok

 
Csepel Kerékpár katalógusok

 

Csepel kerékpárok 2017 Csepel kerékpárok 2016
 Csepel Royal kerékpárok 2016  Csepel Woodlands kerékpárok 2016
Stringbike kerékpárok  Csepel Urban kerékpárok 2016
 
 
Csepel alkatrész katalógusok

 

 Csepel Alkatrészek katalógusa 2017  
   

Neuzer kerékpár katalógusok

Neuzer kerékpár katalógusok

 

 

 

Neuzer katalógus 2017 letőltése

Neuzer katalógus 2014 letőltése

Schwalbe Gumi katalógus

 
Schwalbe gumi katalógus

 

schwalbe 2018 katalogus